Oplev Tour de France som aldrig før

Bag kulisserne på det legendariske cykelløb får du et unikt indblik i den intense aktivitet, der foregår uden for selve løbet. Følg de dedikerede teknikere, der arbejder i døgndrift for at vedligeholde og reparere cyklerne. Oplev den koordinerede logistik, hvor holdene og deres udstyr transporteres mellem etaperne. Mød de entusiastiske fans, der skaber den fantastiske atmosfære langs ruten. Denne side af Tour de France er sjældent synlig for TV-seerne, men er essentiel for at løbet kan gennemføres på højeste niveau.

Fra fanzone til rytterlejr – få adgang til de indre cirkler

Hvis du vil opleve Tour de France på tætteste hold, så er der mulighed for at få adgang til rytterlejrene og komme helt tæt på cyklisterne. Her kan du se dem gøre sig klar til dagens etape, møde deres hold og få et unikt indblik i livet i feltet. Samtidig kan du besøge fanzonen, hvor du kan mærke den fantastiske stemning og finde souvenirs til at tage med hjem. Udforsk spændende Tour de France oplevelser og få adgang til de indre cirkler af cykelløbet.

Unikke indsigter fra professionelle ryttere

Få unikke indsigter fra professionelle ryttere, som giver dig et helt nyt perspektiv på cykelsportens største begivenhed. Hør direkte fra rytterne, hvordan det føles at gennemføre den legendariske Tour de France-rute, og bliv klogere på de udfordringer og strategier, der ligger bag. Oplev de fysiske og mentale krav, som rytterne møder undervejs, og få et indblik i den taktiske tilgang, der er afgørende for at nå succesfuldt i mål. Lad dig inspirere af de professionelles passion og dedikation, og få et dybere kendskab til, hvad der driver dem til at yde deres yderste.

Sådan planlægger du din perfekte Tour de France-rejse

Når du planlægger din Tour de France-rejse, er der flere ting at have i mente. Først og fremmest er det vigtigt at beslutte, hvilke etaper du gerne vil se. Kig på løbsruten og vælg de mest ikoniske eller dramatiske strækninger, som du gerne vil opleve på nært hold. Dernæst skal du booke indkvartering i god tid, da der er stor efterspørgsel under løbet. Overvej også at benytte dig af pakkerejser, som ofte inkluderer billetter, transport og logi. Endelig er det en god idé at planlægge din rejserute i detaljer, så du får mest muligt ud af din tid ved Tour de France.

Spændende oplevelser for hele familien

Tour de France er ikke kun en cykelløb for sportsinteresserede. Der er masser af spændende oplevelser for hele familien. Følg løbet fra sidelinjen og oplev den fantastiske stemning, når rytterne suser forbi. Besøg de lokale byer og udforsk den unikke franske kultur og gastronomi. Deltag i forskellige aktiviteter og events, som arrangeres i forbindelse med løbet, såsom koncerter, udstillinger og familievenlige festivaler. Uanset om du er til sport, kultur eller bare nyder at være sammen med familien, så byder Tour de France på oplevelser, der vil skabe minder for livet.

Gå på opdagelse i de smukke franske landskaber

Turen gennem Frankrig byder på en utrolig smuk og varieret natur. Uanset om du foretrækker bjergrige områder, snoede veje gennem vinmarker eller rolige kyststrækninger, så vil du finde det hele på ruten. Lad dig henføre af de blomstrende lavendel-marker i Provence, de imponerende kalkstensklipper i Normandiet og de grønne bakker i Alsace. Tag dig tid til at stoppe op og nyde udsigten – det er en oplevelse, der vil blive siddende længe.

Gastronomiske højdepunkter langs ruten

Ruten for Tour de France byder ikke kun på fantastiske landskaber, men også på en kulinarisk oplevelse, der er svær at matche. Undervejs passerer rytterne gennem nogle af Frankrigs mest berømte vinregioner, hvor deltagerne kan nyde et glas af den lokale rødvin. Derudover kan man opleve de lokale specialiteter, som f.eks. den traditionelle coq au vin fra Bourgogne-regionen eller den lækre ratatouille fra Provence. Uanset hvor man befinder sig langs ruten, har man mulighed for at smage på den franske gastronomi i verdensklasse.

Bliv klogere på Tour de France-historien

Tour de France er et af de mest ikoniske sportsbegivenheder i verden. Løbet har en rig historie, som går tilbage til 1903. Gennem årene har der været mange dramatiske øjeblikke og legendariske ryttere, der har sat deres præg på løbet. Hvis du vil fordybe dig i Tour de France-historien, kan du besøge museer og udstillinger, der fortæller om løbets spændende fortid. Her kan du lære om de største triumfer og tragedier, som har formet dette klassiske cykelløb til, hvad det er i dag.

Sådan kommer du tæt på løbets største øjeblikke

Hvis du vil opleve Tour de France på tætteste hold, er der flere muligheder. Du kan følge løbet fra startområdet, hvor du kan se rytterne gøre sig klar til dagens etape. Her kan du komme helt tæt på cyklisterne og deres teams. Du kan også stille dig strategisk ved et af de store stigninger eller spurter, hvor rytterne kæmper om sekunderne. Her kan du mærke den elektriske stemning, når favoritterne kæmper om sejren. Endelig kan du også vælge at stille dig ved målstregen, hvor du kan opleve den euforiske stemning, når vinderen krydser målstregen. Uanset hvor du vælger at placere dig, vil du få en uforglemmelig oplevelse og komme tæt på løbets største øjeblikke.

Eksklusive muligheder for at møde dine helte

Oplev Tour de France på en helt unik måde med vores eksklusive pakker, der giver dig mulighed for at komme tæt på dine cykelhelte. Få et bag-kulisserne-indblik i rytterne og holdenes daglige rutiner. Deltag i eksklusive møder, hvor du kan stille spørgsmål og få autografer. Vores pakker inkluderer også adgang til særlige VIP-områder, hvor du kan nyde løbets atmosfære i luksus og komfort. Oplevelsen bliver endnu mere uforglemmelig, når du kan dele den med ligesindede fans. Lad dig inspirere og book din plads i dag.