Magna-Tiles – 32 stk. Byggeplads

749 kr.

Skab fantasifulde verdener med Magna-Tiles – 32 stk. byggeplader. Udvikler kreativitet og motorik. Magnetisk lego til børn og barnlige sjæle.

Køb her

Varenummer (SKU): 11711000833410367 Kategori:

Magna-Tiles er meget mere end blot legetøj – det er en nøgle til en verden af kreativitet, udforskning og læring. Med Magna-Tiles 32 stk. Byggeplads æsken åbner du op for en verden af fantastiske konstruktionsmuligheder, hvor kun din fantasi sætter grænser.

Denne æske indeholder 32 firkantede og trekantede Magna-Tiles i byggeplads design, samt to charmerende kraner, der tilføjer en ekstra dimension til din konstruktionsoplevelse. Med de farverige og magnetiske Magna-Tiles kan du bygge alt fra høje skyskrabere til store byggepladser, og kun din kreativitet sætter grænser for, hvad du kan skabe.

Magna-Tiles er ikke bare sjovt, det er også pædagogisk. Når børn leger med Magna-Tiles, træner de deres finmotorik, rumlige forståelse og kreativ tænkning. Samtidig styrker de deres matematiske og geometriske evner, når de eksperimenterer med at bygge og konstruere forskellige former og strukturer.

Med Magna-Tiles 32 stk. Byggeplads æsken får du et legetøj, der kan bruges igen og igen, og som aldrig bliver kedeligt. De holdbare Magna-Tiles kan nemt rengøres og opbevares i den praktiske opbevaringsæske, så legen altid er lige ved hånden.

Tag dine konstruktionsfærdigheder til nye højder med Magna-Tiles 32 stk. Byggeplads æsken, hvor den spændende verden af byggeri venter på dig. Lad din fantasi flyve frit og skab en verden fyldt med sjov, læring og kreativitet med Magna-Tiles. Kom og vær med til at bygge en verden fyldt med muligheder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-Tiles – 32 stk. Byggeplads”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.